Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jakub12345

4. 4. 2009 22:10
to bych blil

když jsem si přečetl tento článek,který bohužel otiskla i dnešní MF Dnes,tak jsem se málem pozvracel.Nechápu,že se autor už neodstěhoval někam na Slovensko,když je tak miluje.jsem čech a jsem na to patřičně hrdý a slovák komentující český národní tým a radující se z jeho prohry mě rozpaluje doběla

0 0
možnosti
TK

osvetitel

4. 4. 2009 21:30
Brecte si tu co chcete, ale ti co vysilaji pro Cechy

se jich bud meli do predu zeptat zda o takovy experiment Cesi pri tak dulezitem utkani stoji a tez meli podobny  "experiment "  ,vyzadovat od druhe strany  na Slovensku! Takhle jednostranne to ma divnou prichut pro Cechy a ja se jim nedivim!

0 0
možnosti
NS

Nick Slaughter

5. 4. 2009 3:28
Re: Brecte si tu co chcete, ale ti co vysilaji pro Cechy

mozna pro par nacku [>-] ;-)

0 0
možnosti
T

Tojotomi

4. 4. 2009 20:56
to

Pozvali ho preto aby sa mohol "bezmocne prizerať ako slováci prehrajú"

je na margo Jurka v nove.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

4. 4. 2009 22:39
Re: to

Coto triepkas somar? On to pozvani na takove pozerani nemohl svobodne odmitnout?8-o

0 0
možnosti
T

Tojotomi

4. 4. 2009 20:56
ano

i keď je pravdou že napr. v ST bol aj český komenátor pozvaný na zápas proti česku a bol to bývali český bránkar a tiež sa tešil a tiež pár ľudí bolo nahnevaných za to. Ale treba povedať aj ďalšiu pravdu. Pozvali ho preto aby sa mohol "bezmocne prizerať ako slováci prehrajú" a je pravdou že je sa to nehodí, lebo je to subjektívne pre zainteresovaných a nevadiŤ to 100 per. nebude tým, ktorý nefandia nikomu, alebo maju reprezentáciu v prdeli. A tý si zrejme ani telku kvôli tomu nezapnú

0 0
možnosti
MK

2mmmm_2

4. 4. 2009 18:10
Jurko není žádná extra hvězda,

ale rozhodně předčí většinu českých fotbalových komentátorů. Proti jeho komentáři nemám námitek. S tím nemám problém. Ale velkým problémem je vedení svazu, trenér repre, hráči....atd. atd. v českém fotbale...Tam je třeba napřít pozornost.

0 0
možnosti
NS

Nick Slaughter

5. 4. 2009 3:26
Re: Jurko není žádná extra hvězda,

presne tak R^

0 0
možnosti
P

panelak

4. 4. 2009 17:51
Slovenský komentátor

Po prečítaní príspevku som si povedal, že češi vedia byť naozaj "nad vecou" a zvládnu komentár slovenského komentátora nestranne.Podľa reakcií to tak nie je a myslím, že je to normálne a nemá to nič spoločné s malosťou alebo obmedzenosťou. Mňa by porazilo, keby naše prehry s českými týmami oslavoval český komentátor,neviem si to ani predstaviť!Zápas národných tímov je príliš emocionálny a nehodí sa to.Napriek tomu, že česi sú pre mňa viac než iný národ..

0 0
možnosti
M

mart.gc

4. 4. 2009 14:17
Už to chápu

Původně jsem chtěl reagovat na tento prazvláštní text,ale velmi trefné protiargumenty již zde vyslovili moji předchůdci. Nakonec jsem si prošel předešlé texty od autora a vše mi je jasné. On totiž žije ve svém vlastním socialisticko-utopickém světě, ve kterém se tak rádo diskutuje o rádoby laciných gestech. 

0 0
možnosti
RBN

Rudý bolševický nok

4. 4. 2009 12:55
...

Nikdo přece nezpochybňuje kvality komentátora, o toho nejde. Jde o ten model, Nova se nesmyslně snažila hrát na "bratrskou strunu", která je možná v nějakých zábavných soutěžních pořadech, ale ne ve fotbale nebo v hokeji, protože zápasy národního týmu ve fotbale jsou všude na světě o hrdosti, emocích a o "vlastenectví". To přece musí v redakci Novy  vědět, jinak tam nemají co pohledávat. Proč by měl divák poslouchat podobné výlevy? A to má Nova ještě kliku, být Češi horkokrevní jako Italové nebo jiný "jižani", tak by to skončilo třeba defenestrací.

0 0
možnosti
NS

Nick Slaughter

4. 4. 2009 14:19
Re: ...

pokud je sport o hrdosti, emocich a "vlastenectvi" tak bys mel hledat problem jinde nez v radosti slovenskeho komentatora, to je jen zastupny problem ;-)

0 0
možnosti
PP

Euronymos

4. 4. 2009 2:53
Jen pár připomínek

Připomínka první: Nova není česká TV, natož pak vaše, tak nechápu, proč si kvůli tomu plácáte játra ?

Připomínka druhá: Oni Slováci někdy byli naši bratři ? Vždyť Československo byl uměle vytvořený stát stejně tak jako Jugoslávie. Akorát Češi ani Slováci nemají jižanskou náturu, takže se to zde neřezalo.

Připomínka třetí: Proč jste stejně neprotestovali proti slovenskému komentáři při předchozím vzájemném zápase. Že by proto, že ČR vyhrála ?

Připomínka čtvrtá ( i když trošku mimo mísu ): Nepochopil jsem ty fanoušky, kteří psali, že fandí českému výběru, ale zároveň dodali, že když nebylo federální derby, tak fandili Slovákům ? Ono jde fandit konkurentům ? Vždyť je to postavené na hlavu. Fandím týmu X, tak pro mě existuje pouze tým X a tím to končí.

0 0
možnosti
MH

Jarin123

4. 4. 2009 0:17
Pravdu nemáte..aspon dle mého nazoru

sport je o emocich a stale jeste na nacionalni bazi at se to libi nekomu ci nelibi ..."narodnost" je vlastne jedina podstata sepjeti fanousku se svym reprezentacnim muzstvem  prislusneho statu.

Pokud tedy jsou fanousci nuceni akceptovat ve "svem" prostredi v ramci "sveho" týmu, jehoz soucasti jsou i komentatori pak se mi jevi situace znacne schizofrení  a z meho pohledu az patologicka (ovsem verim, ze nekomu muze vyhovovat a povazuje ji za naprosto normalni).

Takze obhajcu Slovenskeho komentatora bychse zeptal, zda by take takto obhajovali pokud by na MS v hokeji pri zápase Ruske "sborne" s naší reprezentaci kometoval na CT ruský komentator nebo by se jim to prece jen zdálo poněkud "podivné"

Jinak nic proti profesionalnimu vykonu pana Jurka, ale jeho komentar nebyl urcen fanouskum Ceskeho muzstva, ale fanuskum soupere Slovenského a to si mela TV ova dopredu uvedomit, pro koho vlastne prenos ze mezistatniho utkani zprostredkovava. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4584x
Milovník dobré hudby, krásných žen, romantických filmů, pohledné kopané a politiků, kteří jsou hodni výrazu státník :)