Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

litvinov

6. 4. 2009 17:48
Kabaret na NOVĚ

Pane Pazdero,nemám nic proti slovenskému jazyku, klidně ať si TV Nova vysílá další přenos v  polštině! Vždyť v ČR žijí Slováci, Poláci....ale komentář utkání, kde hraje Česká republika musí být podán tak, aby divák věděl, kteří jsou vlastně "naši"[>-]!!! To nemá nic společného s českým nacionalismem či šovinismem. TV Nova si plete mezistátní utkání s kabaretem!

0 0
možnosti
NS

Nick Slaughter

6. 4. 2009 18:46
Re: Kabaret na NOVĚ

to ze neodlisis cestinu od slovenstiny neni problem novy [>-]

0 0
možnosti
PS

Pan Slamacek

6. 4. 2009 15:16
ty jo

se nestacim divit! clovek tady par dni neni a co se vsechno semele.

1) pazdero, capek je dobrej komentator, ale to je muj nazor.

2) mas pravdu pazdero. kdyby se vyhralo tak budou mit jeste radost, ze ten slovak si to musel vytrpet pred CZ publikem...

P.S. tak to aspon nezerte kdyz nas trenuje rada a vedou "odbornici" ...

snad valna hromada otoci kormidlo...

0 0
možnosti
LT

mluvci

6. 4. 2009 14:46
nesmysl

Sorry, ale některé věci prostě nedávají smysl. Představ si, Lukáši Pazdero, že by třeba finále ve fotbale Španělsko - Brazílie (může se stát) komentoval pro území Brazílie srdcař Španěl. Nesmysl, že. Ta reakce diváků není o uprděnosti Čechů, ale o nesmyslu.;-)

0 0
možnosti
PM

hanezz00

6. 4. 2009 16:36
Re: nesmysl

az na to ze v Brazilii se nemluvi spanelsky, kamoRv

0 0
možnosti
JP

peepakuk

6. 4. 2009 13:42
úhel pohledu

Víte, mě by také až tak nevadilo, že někdo komenoval ten zápas ve slovenštině, ale radostné jásání druhé strany mě teda také nebylo moc po chuti. A proč by také mělo být ... fandím našemu mužstvu a sdílet radost protivníka teda moc nehodlám. 

Pane autore, vy to nazýváte "Zaprděná česká malost", v Americe se tomu říká "patriotismus". Já myslím, že není na škodu, když máme nějakou tunárodní hrdost.

Uznat porážku a  čestně podat ruku protivníkovi to ano - ale jen úplný idiot může mít potěchu z toho, když může mít to "privilegium" a radovat se z golu protivníka.

0 0
možnosti
JV

MANUTD

6. 4. 2009 12:08
Srovnání

Jenom pro srovnání, dovedete so představit, že zápas Irsko-Anglie na irské TV spolukomentuje Angličan nabo v hokeji Kanada-USA a CTV Američan?

0 0
možnosti
T

TristanTzara

6. 4. 2009 12:02
Pazdero !

Dle tvýho fota tě tipuju na posluchače HIP HOPu. Rv

0 0
možnosti
MH

Manuel Hedilla

6. 4. 2009 9:49
Pravdoláskovec?

Nova není naše televize, přestože jsme jí v podstatě zadarmo a dobrovolně dali televizní kanál s nejlepším pokrytím v zemi a každý z nás dal jejímu majiteli jenom tak z plezíru 1000 Kč.

 

Když někdo používá pojem "zaprděná česká malost", vzpomenu si na zrzavého skrčka, který si podobnými výroky budoval iluzi vlastní velikosti. Jak on se to jmenoval...

 

P.S. fotbal mě nezajímá :-P

0 0
možnosti
PH

CCblue

7. 4. 2009 11:44
Re: Pravdoláskovec?

I když budeš sebevíc křičet, iluzi malosti nevytvoříš! :-)

0 0
možnosti
JH

slimjim83

6. 4. 2009 9:37
O to ale pane Pazdera ve fotbale jde,

že lide proste fandi svemu tymu a jsou pri sledovani tohoto zapasu svym zpusobem sovinisti. Anglicky fanousek taky nebude derby z Irskem sledovat na irske televizi a kdyby nekdo na anglicke TV rval po irskym golu jako pominutej, tak tu televizi zrusi. Pan Jurko je sice dobry komentator, ale takhle se nenechava strhnout ani Záruba. Od Novy to byla proste neprofesionalni chyba. at jdou do (Y)Rv

0 0
možnosti
LD

stovik

6. 4. 2009 10:27
Re: O to ale pane Pazdera ve fotbale jde,

Záruba, ani nikdo jiný se u nás nenechá strhnout nikdy...komentuji jako ny šachách...bohoželRvRvRv

0 0
možnosti
PS

PíPa_01

6. 4. 2009 9:03
Autor blogu toho ví o komentatorke profesi asi hodne...

:-©

Uplne zbytecny clanek, ztrata casu jej cist. Bohuzel jsem se k tomu nechal strhnout i ja a celou dobu doufal, ze alepson jednou autor zmini komentatorskou profesi a treba i ve svete. Ale tak daleko pan Pazdera asi nevidí nebo nezna jazyk.

Pan Jurka je skvely komentator a profesionalni vykon predvedl i ve zminovatem utkani. Nicmene jeho nasazeni Novou bylo trapne a zcela mimo komentatorskou etiku...!!

Jedine by mohl byt zajimavy pokus takto okomentovat oba zapasy. Tedy i odvetu 5.9.2009. Ale to jakakoliv Slovenska TV stanice nedopusti. Proste tohle se na mezinarodni urovni nedela v zadne zemi.

0 0
možnosti
L

litvinov

6. 4. 2009 19:14
Re: Autor blogu toho ví o komentatorke profesi asi hodne...

To není všechno! Na podzim bude utkání ČR - Polsko , TV Nova má pokračování svého geniálního plánu.Bude to spolukomentovat Ewa Farna!Samozřejmě v polštině! Už se těším, bo ja tie kocham...i sukam...Česká repre to možná zase projede, ale to neva! na to MS stejně postoupíme, protože tam pojedou NAŠI EUNAŠI!!! Je přeci jedno jestli to bude Slovinsko, Polsko, Slovensko - z dalších skupin Itálie, Španělsko,Irská republika,Francie,Maďarsko,Dánsko....EU tam určitě postoupí a my jim budeme fandit proti Afričanum, Asiatům, Američanům, Rusku,Švýcarům, Srbsku apod. Ale nevím jestli TV NOVU tyto zápasy budou zajímat:-(???

0 0
možnosti
JN

honzik_janulik

6. 4. 2009 9:01
Proč nikdo neřval

když tenhle "experiment" proběhl před nějakým časem poprvé?? Myslím, že za vším tím kraválem bude spíš frustrace znechucených českých fanoušků, a tohle připomíná spíše vybíjení vzteku a pláč na špatném hrobě....

0 0
možnosti
LD

stovik

6. 4. 2009 10:28
Re: Proč nikdo neřval

R^R^R^-česká zaprděnost je pravdou...

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4584x
Milovník dobré hudby, krásných žen, romantických filmů, pohledné kopané a politiků, kteří jsou hodni výrazu státník :)